McIntosh lansează un pickup profesionist nou, MT2 Precision, de această dată un model entry level

0
1532

McIntosh este o companie americană care nu trebuie confundată cu Macintosh-ul celor de la Apple, mai ales că firma e şi mai veche decât Apple chiar. Ei bine McIntosh a lansat un nou pickup profesionist, de această dată un model „entry level”, deşi tot are preţ de automobil. El este MT2 Precision.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul model McIntosh MT2 Precision costă 5600 de euro şi este mai accesibil decât MT5 şi MT10, care ajung să coste şi 10.000 sau 15.000 de euro. Acest pickup, ideal pentru purişti, DJ şi cei care lucrează în industria muzicală suportă discuri de 33.3 şi 45 rpm. MT2 Precision Turntable are un mecanism pe bază de curea şi vine cu un setup destul de plug and play, deci intuitiv.

Producătorul său afirma că acest device este gata de utilizare imediat ce e scos din cutie. Atât braţul pickupului, cât şi placa principală sunt setate la înălţimea şi calibrarea ideală. MT2 vine cu un cartuş cu bobină mobilă şi cu alte mecanisme magnetice mobile. Un vârf cu diamant şi un braţ uşor dar rigid din duraluminiu sunt incluse. Platforma externă din polioxietilenă măsoară 2.5 cm în grosime, iar cea internă este prelucrată din aluminiu pe bază de proces CNC.

Iluminarea subtilă verde este semnul aplicat de McIntosh pentru recunoaşterea brandului său. Produsul ajunge în magazinele de specialitate la vară.