Mărtişoare şi tablete! Lansare iPad 3 în prima săptămână a lui martie!

0
1127

Se pare că în sfârşit avem informaţii concrete despre debutul lui iPad 3, astfel că aflăm că Apple are organizat un eveniment în luna martie, cel mai probabil menit să anunţe noul iDevice. Obişnuitele surse apropiate de Apple afirma că gigantul din Cupertino ar fi ales prima săptămână a lunii martie pentru a face acest anunţ.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Conferinţa de presa va avea loc în San Francisco, în acelaşi centru Yerba Buena pe care Apple îl alege de fiecare dată pentru lansările de anvergură. Nu avem şi o dată de lansare în magazine pentru noua tableta, deşi în stilul specific Apple mă aştept să vedem device-ul disponibil la o săptămână după anunţarea să oficială. În ce priveşte tableta în sine, toată lumea se aşteaptă la un upgrade serios de ecran, făcând astfel trecerea la un Retina Display cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli şi la un procesor Apple A6, care ar putea fi un dual core superior lui A5 sau chiar un quad core.

În plus, am mai putea vedea şi un upgrade al camerelor de pe tablete, suport LTE, mai mult RAM şi un nou iOS la bord. Sunt curios dacă Apple va modifica şi designul device-ului şi aici mă refer evident la grosime şi greutate, la care Samsung a dovedit că e loc de mai bine, lansând tablete mai subţiri şi mai uşoare. Fani Apple, setaţi-vă ceasurile şi calendarele şi pregătiţi-vă pentru un început de primăvară cu m artisoare şi iPad-uri 3!