Browserul Chrome, în sfârşit pe Android, sub formă de aplicaţie în faza beta

0
611

După aşteptări îndelungate şi după ce am încercat şi Firefox pe Android, acum avem şi browserul Chrome pe sistemul mobil de operare de la Google. Chrome for Android este disponibil în faza beta aici şi rulează pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Mai jos vedeţi câteva capturi de imagine:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Browserul este rapid, are o interfaţă simplă, suporta o încărcare rapidă a paginilor, scroll şi zoom rapid şi permite căutarea şi navigarea direct din “Omnibox”. Puteţi deschide un număr nelimitat de taburi şi alterna între ele fără probleme, iar asta sună excelent, trebuie să recunosc. Puteţi să vă autentificaţi în Chrome pentru a sincroniza bookmark-urile şi a vedea taburile pe care le aveţi deschise pe computer. Astfel, puteţi continua munca, verificarea de mailuri şi să ascultaţi aceeaşi melodie pe YouTube şi dacă tocmai aţi plecat de acasă.

Mai aflaţi şi că puteţi trimite pagini din varianta desktop a lui Chrome pe smartphone sau tableta cu un singur click. Aplicaţia Chrome for Android a sosit chiar astăzi în Android Market, pachetul de instalare ocupa 16 MB, iar softul este disponibil gratuit. Aveţi şi posibilitatea de browsing Incognito, dacă vreţi extra intimitate.