HTC Sensation şi Sensation XE primesc Android 4.0 în regim de preview limitat

0
447

Câteva sute de utilizatori norocoşi de HTC Sensation şi Sensation XE din Europa vor avea parte de un preview cu acces limitat la Android 4.0 pe aceste device-uri. Actualizarea a fost oferită publicului cu câteva ore în urma mulţumită celor de la InsertCoin.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Reţineţi că este vorba doar depre câteva sute de utilizatori şi nu publicul general, iar aceasta este o veste bună pentru toţi posesorii de HTC-uri de ultima generaţie, fiind un semn că momentul actualizării oficiale se aproprie. Dacă nu mă înşel, Android ICS ar trebui să sosească în martie pe terminalele compatibile HTC în mod oficial. Dacă vă număraţi printre curajoşii care vor să testeze noul software, aflaţi că un RUU scăpat pe web în aceste condiţii prezintă câteva pericole, printre care se numără şi anularea garanţiei.

Dacă faceţi parte din programul HTC Elevate, cel care îi include pe fericiţii ce vor instala Android 4.0 în premieră, aveţi secţiunea Comentarii de mai jos, pentru a ne spune ce e nou pe Sensation şi Sensation XE după instalare. Mă aştept aici la HTC Sense 4.0 ca interfaţa, orientare în landscape, deblocare pe bază de recunoaştere facială, multitasking mai eficient şi alte câteva îmbunătăţiri.