Logitech Rally este o cameră modulară pentru videoconferințe ce ajunge în această vară pe plan local

0
1343
Logitech Rally

Astăzi Logitech a anunțat lansarea unui nou produs destinat mediului enterprise, fiind vorba despre camera modulară pentru videoconferințe numită Logitech Rally. Acesta este genul de produs ideal pentru o sală de ședinte și promite o experiență automatizată pentru videoconferințe.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că această cameră oferă suport pentru filmare la calitate Ultra HD 4K și că un mare avantaj este conceptul de modularitate. Are tehnologie Logitech RightSense care recunoaște în mod automat persoanele din cadru și îmbunătățește experiența de streaming.

Logitech Rally

Se oferă și optimizări pentru culori, îmbunătățiri pentru calitatea audio, dar și a gradului de luminozitate pentru a reda cu precizie trăsăturile faciale. Logitech Rally dispune de boxe separate de ecran, metodă prin care sunetul se aliniază mult mai bine cu imaginea, iar vocile utilizatorilor care stau cel mai departe de microfon se vor auzi ca și cum sunt poziționate în față.

Există și un sistem de gestionare inteligentă a cablurilor și aflăm că această cameră este compatibilă cu toate serviciile de conferință precum BlueJeans, Google Hangouts Meet, Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom și multe altele. Camera debutează în această vară pe plan local la un preț recomandat de 6.499 lei în rețeaua de parteneri Logitech VideoCollaboration.

Cât despre dispozitivele care compun sistemul modular Rally (hub-uri pentru masă și display, boxe și microfoane) vor ajunge la vânzare din toamnă.