Logitech lansează o tabletă ultrarezistentă cu LTE, funcţii enterprise

0
1220

Ştim Logitech mai mult ca o firmă care produce joystickuri, tastaturi şi accesorii de calitate pentru tablete, dar iată că produce şi tablete sub brand propriu. E vorba despre noul model Zeroshock LT-WMT10, care a debutat prin operatorul NTT DoCoMo în Japonia.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul este ranforsat şi securizat, cu protecţie împotriva şocurilor, scăpărilor, apei şi prafului. Vorbim despre un terminal cu ecran de 10 inch şi destinat mediului corporate. Are suport 4G LTE nativ şi cumpărătorii pot alege între un procesor Celeron sau Core i5. Rulează Windows 10 Enterprise 2016 sau Windows7 Pro Embedded. Carcasa sa rezistă la şocuri şi vibraţii, fiind certificată la nivel militar.

Chiar dacă terminalul este scăpat sau udat va funcţiona fără probleme. Măsoară 19 mm până la 27.6 mm în grosime, în funcţie de versiunea aleasă şi cântăreşte până la 1.25 kilograme. Va sosi pe piaţa asiatică în mai, dar nu avem preţ pentru device încă. Fiind un produs corporate, mă aştept la câteva sute de euro, poate chiar 1000 de euro. Posibil să primească şi accesoriii opţionale, precum scanner de coduri de coduri de bare, baterie hot swap, cititor coduri QR şi altele de gen.