Logitech lansează mouse-ul de gaming G502 Lightspeed; Senzor de 16.000 DPI și conectivitate wireless

0
588
Logitech

Pentru o experiență ideală în materie de gaming pe PC este nevoie și de un mouse pe măsură, unul care să răspundă instant acțiunilor dorite pentru a ieși învingător. Dacă încă nu aveți un asemenea mouse și doriți ceva de top atunci Logitech vă oferă drept sugestie noul model G502 Lightspeed.

Publicitate

Aflați că avem aici de-a face cu versiune wireless a celebrului mouse G502. Acesta folosește senzorul Hero 16K și are o arhitectură internă complet redesenată pentru a acomoda componentele ce permite utilizarea în mod wireless. Senzorul oferă o rezoluție de până la 16000 DPI și avem un procesor 32-bit ARM Cortex-M care oferă o rată de raport USB de 1 ms.

Logitech

Logitech afirmă că acest mouse a fost dezvoltat pentru a oferi un nivel de tracking și responsivitate similar cu ce pus la dispoziție de celelalte mouse-uri de gaming din portofoliul său. G502 Lightspeed are 11 butoane programabile și o greutate ajustabilă de 114 grame + 16 grame.

Acest nou mouse debutează pentru moment în SUA la un preț de 149.99 dolari, urmând ca în perioada următoare să își facă apariția și pe rafturile magazinelor europene.