HBO dezvăluie primul trailer pentru serialul “Watchmen” ce se lansează oficial în toamnă

0
1036
Watchmen

În pragul finalului serialului Game of Thrones iată că cei de la HBO ne atrag atenția prin dezvăluirea primului trailer pentru mini-seria intitulată “Watchmen” care va debuta din toamnă. Aceasta este bazată pe nuvela grafică a lui Alan Moore din 1986 și ne spune povestea din perspectiva regizorului Damon Lindelof.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acțiunea are loc în lumea imaginată de Moore, dar nu are loc în perioada Războiului Rece precum în benzile desenate, ci într-o epocă modernă. Aflăm astăzi că serialul va spune povestea unor supereroi care sunt tratați de către societate ca niște nelegiuți, fiind incluse și referințe la organizații fictive similare cu Anonymous din zilele noastre.

Vedem astăzi primul trailer pentru serialul ce debutează la toamnă pe HBO și mai aflăm că spre deosebire de filmul din 2019, acesta nu va recrea lumea lui Moore cadru cu cadru. În materialul video de mai sus remarcăm diferențele dintre ce dorește Lindelof să prezinte și ce a realizat Moore.

Sunt referințe ale personajelor The Comedian și Ozymandias, dar nu în același mod în care și le reamintesc fanii seriei de benzi desenate.