Logitech G413 e cea mai nouă tastatură mecanică de gaming cu construcţie din aluminiu

0
941

Logitech a anunţat un nou periferic de gaming în această săptămână, Logitech G413. E vorba despre o tastatură mecanică de gaming, care vine cu switchuri proprietare Romer-G, dar şi cu construcţie din aluminiu. Produsul primeşte un clip badass de prezentare mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Toată lumea recomandă tastaturile mecanice pentru gaming şi Logitech a sesizat acest trend. Noul produs costă 99.99 de euro, ceea ce nu e chiar exagerat faţă de modele rivale ce ajung şi la 200 de euro. Tastatura foloseşte butoane iluminate şi personalizabile folosind softul oferit la pachet. Putem seta macro-uri pentru butoanele de la F1 la F12 şi va exista şi un port USB passthrough inclus.

Acesta suplineşte practic portul USB ocupat de tastatură cu unul propriu, la care puteţi conecta stickuri USB sau încărcătoare de telefon. Logitech G413 vine pe argintiu sau negru. Prima vine cu carcasa argintie şi backlight alb, iar a doua are iluminare roşie. Perifericul de gaming va sosi în magazine în această lună, având la bază un schelet din aliaj de aluminiu cu magneziu.

Mai primim şi Anti Ghosting şi un punct de acţionare de doar 1.5 mm.

Cine vrea o tastatură mecanică ceva mai profi găseşte la eMAG.ro modelul Logitech G910 Orion Spectrum RGB sau modelul Logitech G410.