Logitech G anunță lansarea tastaturii mecanice de gaming G915 TLK Lightspeed; Model wireless fără Numpad

0
1613
Logitech

Astăzi prin intermediul unui comunicat de presă, brandul Logitech G anunță lansarea unei noi tastaturi mecanice de gaming. Se numește G915 TLK LIGHTSPEED Wireless RGB și oferă aceleași tehnologii de bază și performanță ca și premiatul G915, dar de data aceasta fără tastatura numerică (Tenkeyless).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că această nouă tastatură de gaming promite calitate prin tehnologia wireless LIGHTSPEED, LIGHTSYNC RGB și switch-uri mecanice low profile pentru un design ultra-subțire de neegalat. Ni se promit performanțe superioare și precizie de joc, dar și o durată de autonomie de până la 40 de ore.

Un alt avantaj este că datorită dimensiunilor reduse se poate încadra în spațiile de joc mai mici. De asemenea poate fi transportată cu ușurințe la evenimente LAN sau în vizită la un prieten. Are și spațiu de stocare a dongle-ului LIGHTSPEED Wireless, suport regăsit pe partea din spate a tastaturii. Totodată, lipsa numpad-ului va asigura și un spațiu suplimentare pentru a aduce mouse-ul mai aproape de tastatură.

Logitech

Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless RGB oferă o viteză de răspuns de 1 ms și până la 135 de zile de gaming non-stop cu iluminare oprită (8 ore pe zi). Prin tehnologia Lightsync se poate personaliza tastatura utilizând o gamă de aproximativ 16.8 milioane de culori pentru o experiență imersivă RGB de gaming.

Bifăm și switch-urile mecanice low-profile care asigură o actuare a tastelor cu 25% mai rapidă decât cele standard. Veți găsi tastatura în 3 variante:

  • cu switch-uri GL Linear
  • cu switch-uri GL Tactile
  • cu switch-uri GL Clicky

Noua tastatură mecanică de gaming Logitech G915 TKL LIGHTSPEED va ajunge începând din luna iunie în România. Prețul recomandat este de 1.099 lei.