Sony aduce în România noua serie de televizoare A8 4K OLED ce sosește în variante de 139 cm și 164 cm

0
5090
A8 4K HDR OLED

Finalul de primăvară marchează și debutul seriei de televizoare Sony A8 4K OLED în România, un lineup cu multe inovații și tehnologii la pachet. Avem două modele disponibile aici cu diagonale de 139 cm, respectiv 164 cm. Mai multe detalii despre produsele de față și prețuri aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce trebuie să știți din start este că la interiorul acestor televizoare ticăie procesorul de imagine X1 Ultimate. Acesta are rolul de a analiza cu precizie datele de imagine pentru a evidenția contrastul intens al panoului OLED cu negru pur. Se oferă imagini cu adevărat realiste, dar și luminozitate maximă.

A8 4K HDR OLED

Ambele televizoare A8 integrează și tehnologia Pixel Contrast Booster care îmbunătățește culoare și contrastul din zonele luminoase. Astfel, privitorii se bucură de scene pline de nuanțe, de mai multă adâncime a culorii, texturi fine și de negrul pur caracteristic panourilor OLED.

A8 4K HDR OLED

Primim și tehnologia X-Motion Clarity pentru ca acțiunile rapide de pe ecran să rămână fluide și clare. Acestea sunt controlate cu precizie pentru a fi redus la minim efectul de blur și asta fără a diminua luminozitatea. Pe partea de sunet se oferă tehnologia Acoustic Surface Audio care transformă ecranul televizorului într-un difuzor. Tot aici bifăm prezența a două subwoofere în partea din spate pentru un plus de profunzime.

A8 4K HDR OLED

Un detaliu interesant menționat aici este că televizoarele au un mod dedicat Netflix Calibrated Mode pentru calitate la nivel de studio. Mai bifăm și tehnologia IMAX Enhanced, dar și Ambient Optimization care optimizează imaginile și calitatea sunetului în orice mediu. Aflați că noua serie de televizoare A8 rulează Android TV cu Google Assistant, PlayStore și Chromecast.

Sony A8 4K OLED, specificații cheie:

 • Diagonale: 139 cm și 164 cm
 • Procesor de imagine X1 Ultimate, 4K HDR
 • Tehnologie Pixel Contrast Booster, 8 milioane de pixeli, OLED
 • X-Motion Clarity pentru OLED
 • Două subwoofere îmbunătățesc experiența de audiție Acoustic Surface Audio
 • Compatibilitate Dolby Vision și Dolby Atmos
 • Display TRILUMINOS
 • Tehnologie Ambient Optimization
 • IMAX Enhaced, suport Apple AirPlay, HomeKit
 • Suport Google Home, Amazon Alexa
 • Mod calibrat pentru Netflix

Televizoarele A8 4K OLED pot fi controlate prin comenzi vocale folosind dispozitive Google Assistant sau Amazon Alexa. Apare aici și suportul Apple AirPlay pentru controlul televizorului folosind un iPhone. Noile televizoare Sony A8 4K HDR OLED sunt disponibile în România chiar din această lună, la un preț recomandat de pornire de 10.999 RON.