Logitech anunţă lansarea tastaturii şi mouse-ului MX Master 3 şi MX Keys pentru Mac

0
1007

Logitech a anunţat lansarea unor noi tastaturi şi mouse pentru Mac, ideale pentru creativi. Logitech a lansat modelele MX Master 3 şi MX Keys pentru Mac, ideale pentru artişti digitali care creează în ecosistemele Mac şi iPad. Aceste dispozitive au fost special calibrate pentru a opera în cadrul ecosistemului Apple şi sunt gândite pentru creatorii de conţinut.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mouse-ul MX Master 3 şi tastatura MX Master sunt disponibile în culoarea Space Gray. Mouse-ul pentru Mac este gândit să le ofere utilizatorilor de Mac şi iPad caracteristici specifice familiei MX. Printre ele se numără şi tehnologia de scrolling MagSpeed, care are acţionare silenţioasă şi trece de la scrolling-ul precis click to click la modul ultra-rapid. MX Master 3 are o formă confortabilă şi o zonă optimizată pentru degetul mare, pentru un acces uşor la rotiţa laterală şi butoanele Macro/programabile.

Senzorul special Darkfield, cu rezoluţie de 4000 dpi se poate adapta pe orice suprafaţă, inclusiv sticlă şi oferă precizie, permiţând selectare fiecărui pixel individual. Lucru util pentru cei care lucrează cu Photoshop. Profilurile fiecărei aplicaţii optimizează fluxul pentru suita Adobe, Chrome, Safari şi altele. Acumulatorul său oferă până la 70 de zile de utilizare.

Logitech MX Keys pentru Mac este o tastatură pentru creativi, una compactă, cu care posesorii de Magic Keyboard se vor simţi ca acasă. Are layout de butoane de Mac şi butoane low profile. Tastele au forme concave, răspuns tactil precis şi iluminare inteligentă. MX Keys pentru Mac are un firmware special optimizat pentru computerele Apple, are port de încărcare USB-C şi cablu USB-C la ambele capete, pentru un transfer rapid între MacBook, iPad şi iPhone.

Mouse-ul costă 519 lei, iar tastatura 519 lei.