Logitech anunţă căştile Zone True Wireless, cu anulare de zgomot şi buton Mute dedicat

0
974

În această săptămână cei de la Logitech au anunţat o nouă pereche de căşti, modelul Zone True Wireless, care ar fi mai degrabă destinate zonei business decât Consumer. O pereche de căşti costă 299 dolari, dar există şi o versiune pe fir la 99 dolari.

Publicitate

Logitech Zone True Wireless se conectează via Bluetooth sau chiar prin dongle USB wireless. Modelul pe fir se poate conecta prin USB-C, USB-A sau jack audio de 3.5 mm. Aceste căşti TWS in ear vin cu un design clasic aş spune şi se remarcă prin butonul Mute dedicat. În ciuda faptului că sunt căşti business, au design viu colorat, existând inclusiv o variantă roz. La bord găsim microfoane omnidirecţionale, duale cu anulare MEMS a zgomotulului.

În total există 6 microfoane aici, 3 per cască, iar anularea de zgomot aduce şi un mod Transparenţă. Speakerele au frecvenţa între 20 Hz şi 20 KHz în mod muzical şi între 8 şi 100 KHz în mod convorbire. Bateria oferă 12 ore de autonomie în mod normal şi 9 cu ANC. Puteţi obţine şi 6.5 ore de convorbiri, care devin 6 cu ANC. Încărcarea se face în 2 ore şi 45 de minute, iar cutia de transport şi încărcare va alimenta căştile de 2.5 ori.

Avem parte şi de certificare IP68, pentru rezistenţa la apă şi praf, dar şi la transpiraţie. Produsul vine pe gri şi roz. Logitech afirmă că produsul e special gândit pentru Zoom, Google Meet şi Microsoft Teams.