În ultimul an au început să apară boxe inteligente tot mai mari, complexe și cu display-uri mai generoase. Unele dintre ele au primit și funcții extra, precum Lily, care e o boxă inteligentă, ce te învață limba chineză folosind AI-ul.

Publicitate

Acest produs a trecut prin crowdfunding și este un soi de profesor de limbă chineză, conform echipei din spatele său. Aceasta este prima boxă inteligență care are și rol de profesor. Face asta într-un mod natural, care include conversații interactive și jocuri de limbaj bazate pe vocabular.

Lily ar urmă să ajungă în magazine în martie. Evident vine cu control vocal și are o formă ușor robotică, oferind și o aplicație companion care te învață caractere chinezești. Ingineri experți în machine learning au creat acest produs, cu o specializare pe procesarea vocală.

Chineza este limba viitorului, câștigând cei mai mulți vorbitori în ultimele 2 decenii. Cea mai ușoară modalitate de a învața o limbă pe care nu o cunoști este conversația. Lily suportă conversații interactive, dar și exersare a vocabularului. Are asistență vocală în chineză, traducere din chineză în timp real și diferite grade de expertiză lingvistică.

Include module speciale pentru a pregăti examene la chineză și lecții axate pe pronunția corectă. Echipa din spatele lui Lily a creat și o aplicație companion, care se ocupă de scris și citit în chineză. Sunt 6 opțiuni de culoare pentru boxă și un panou tactil pentru controlul său. Totul se poate face totuși prin comandă vocală. Lily a primit deja fonduri destule prin crowdfunding și va porni de la 149 de dolari.