LG va aduce noi boxe inteligente la IFA, inclusiv modele cu display și cameră frontală

0
605
LG

Piața boxelor smart este pe cale să primească noutăți în perioada următoare, asta pentru că în aceste zile are loc IFA. Printre companiile ce vor prezenta noutăți din segment la fața locului îi avem și pe cei de la LG. Aceștia ar putea lansa chiar 4 boxe după cum suntem informați astăzi.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm prin intermediul letsgodigital.org faptul că LG a brevetat recent 4 noi boxe cu funcționalități smart la pachet. Schițele asociate acestora vă sunt prezentate mai jos și avem diferite abordări de design. Prima boxă (Model A) adoptă un look clasic și la prima vedere pare a oferi o carcasă robustă.

LG

Urmează modelul B de boxă care se remarcă printr-un ecran tactil în zona frontală, un difuzor generos jos și o serie de senzori, printre care și o cameră foto. Utilizând această boxă vom putea realiza și apeluri video, dar și urmări tutoriale de gătit în bucătărie de exemplu.

LG

Avem apoi boxa “Model C” ce adoptă un design mai elegant, fiind ideală de folosit și plasat pe un birou. Este ceva mai subțire decât boxa mai sus prezentată și aflăm că în zona de sub ecran se află un material de tip țesătură peste grila difuzoarelor. Și acest speaker are cameră web în zona superioară.

Nu în ultimul rând descoperim boxa “Model D” similară cu cea de mai sus, doar că primim un ecran mai mare și o înclinare diferită. Așteptăm ca aceste boxe să fie prezentate în zilele următoare la IFA 2019 în Berlin.