LG Tone Free DFP8W este o nouă pereche de căşti, care aduce ANC şi până la 24 de ore de autonomie

0
591

LG a lansat pe 2 iulie 2021 o nouă pereche de căşti wireless, care mizează pe extra autonomie, igienizare, dar şi anulare activă a zgomotului de fond. Noul model de căşti TWS este LG Tone Free DFP8W, care vine cu până la 24 de ore de playback video şi o cutie de transport şi încărcare UVnano.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest toc de transport şi încărcare curătă dopurile din silicon şi meşa difuzoarelor. Aceste “buds” au drivere dinamice de 8 mm, co-dezvoltate alături de Meridian Audio. Căştile vin cu 3 microfoane, dintre care două sunt dedicate pentru apeluri şi unul pentru ANC. Pairing-ul se face prin Bluetooth 5.2 şi există şi suport pentru multi pairing cu până la 5 terminale. În plus, există şi suport pentru Google Fast Pairing, dar şi Windows Swift Pair. Noile căşti LG sunt compatibile cu codecuri precum apt-X, AAC şi SBC, iar corpul lor este rezistent la stropire şi perspiraţie în regim IPX4.

Autonomia este de 6 ore cu ANC sau 10 ore fără ANC. Tocul lor creşte aceste cifre la 14 ore fără ANC şi până la 24 de ore cu. Gamerii au parte de un Game Mode special, care se poate ajusta din aplicaţia LG Tone Free de pe terminalele mobile. Modul dedicat oferă o acustică mai imersiva şi spaţială. Avem şi încărcare rapidă, astfel că după 5 minute de alimentare ajungem la 1 ora de playback.

LG Tone Free DFP8W are preţ de pornire de 180 de euro şi vine pe alb, auriu şi negru.