Acasă Display-uri LG și-a instalat display-urile OLED transparente în metroul din China; Iată la...

LG și-a instalat display-urile OLED transparente în metroul din China; Iată la ce folosesc

0
974
LG

Dacă televizorul transparent lansat de Xiaomi anterior v-a cucerit, ce ați spune despre asemenea panouri instalate la metrou? Fix asta a făcut LG în China acolo unde a instalat display-urile sale OLED transparente în câteva garnituri de metrou. La ce folosesc acestea și cum se prezintă vizual descoperiți din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflăm că este vorba despre display-uri transparente cu diagonală de 55 inch folosite în Beijing și Shenzhen la metrou. Acestea afișează informații în timp real despre orarul trenurilor, locații și transferuri. De asemenea include date despre zboruri, vreme și știri.

LG

Călătorii vor putea vedea aceste panouri în funcțiune pe linia 6 din Beijing, respectiv Linia 10 în Shenzhen. LG nu se oprește aici și plănuiește o extindere a panourilor OLED transparente și pe alte linii de metrou, fiind nevoie de o colaborare de durată între companiile de transport și producătorii de sticlă/geamuri pentru metrouri.

Aflăm pe seama lui Dr. Chang-ho Oh, senior vice-președinte LG Display faptul că divizia sa plănuiește să furnizeze asemenea panouri transparente în multe industrii de pe piață și că aplicațiile display-urilor transparente vor deveni din ce în ce mai diversificate. Dacă vrei un asemenea panou transparent la tine în casă, vei avea de plătit 6000 euro pe primul televizor transparent disponibil comercial, modelul Xiaomi Mi TV Lux.