LG prezintă noul proiector laser 4K Cinebeam, gata de debut la CES 2019

1
1057

La un an de la debutul primului său proiector 4K, LG anunţă încă un device de acest tip. E vorba despre proiectorul laser 4K Cinebeam cu tehnologie short throw, care va sosi la CES 2019. Acesta este un model de generaţie a doua, care vine cu câteva avantaje, precum designul foarte compact.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest proiector oferă o imagine clară şi luminoasă la rezoluţie Ultra HD pe orice suprafaţă plată. Asta chiar şi plasat la câţiva centimetri distanţă de un perete, aşa cum se vede în imagini. Va proiecta o imagine cu diagonală de 90 inch dacă e la 5 cm de perete, iar plasat la vreo 14 centimetri produce o imagine cu diagonală de 120 inch.

Permite şi realizarea de conexiuni via USB, Ethernet şi HDMI şi are chiar şi funcţionalitate AI. LG oferă aici control pe bază de comenzi vocale şi vine cu o “Magic Remote”, care recunoaşte la rândul său comenzile vocale, ba chiar şi gesturile. Are şi butoane cu retroiluminare. LG promite că te vei simţi ca în faţa unui televizor OLED sau chiar QLED vizionând imaginile proiectate de acest device.

Nu cunoaştem încă preţul acestui produs sau detalii clare despre lumens, dimensiuni, specificaţii hardware, consum sau preţ. Aflăm mai multe la CES 2019.