LG pare gata să se ia de piept cu Acer, ASUS, HP sau Lenovo pe piaţa PC-urilor de gaming. LG deja cocheta cu segmentul, mulţumindu-se totuşi să producă doar monitoare cu acest scop. Are şi ceva experienţă cu tabletele şi laptopurile, iar acum se apucă de PC-uri de gaming.

Publicitate

Deocamdată avem doar schiţe şi un brevet, care a generat nişte randări marca Letsgodigital. Parcă acest PC mă duce cu gândul la un Alienware puţin, iar brevetul a fost înregistrat la KIPO (Korean Intellectual Property Office) deocamdată, fiind aprobat şi publicat pe 19 decembrie 2018. E vorba despre 7 schiţe în total, care prezintă un desktop PC pe toate părţile.

Este un design futurist, cu iluminare în formă de triunghi şi o carcasă realizată din plastic şi metal. În zona frontală avem un buton Power generos cu logo LG, iar sus avem un mâner pentru transport la un LAN party. Ştim deja că LG se descurcă cu laptopurile, văzând modelele noi Gram, iar acum suntem curioşi să îi vedem în zona desktop.

Mă aştept la procesoare Core i7 şi Core i9, până la 32 GB RAM şi eventual şi plăci RTX dacă preţurile sunt mari. Pare şi un PC destul de compact din randări. Posibil să vedem şi ceva parteneriat cu producătorii de jocuri sau numele mari din gaming, ca Razer să zicem.