ASUS aduce cel mai subțire laptop de gaming în România, modelul ROG Zephyrus S (GX531)

0
1670

ASUS aduce în România un device care a stabilit recorduri, fiind cel mai subțire laptop de gaming din lume. E vorba despre ASUS ROG Zephyrus S (GX531), care măsoară în jur de 14.95 mm în talie, în cea mai subțire zonă a sa.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Oferă și un display cu ramă foarte subțire și rată de refresh de 144 Hz, plus timp de răspuns de 3 ms, ideal pentru jocuri fluide. Acest laptop reper pentru grosimea sa scăzută este cu 12% mai subțire decât originalul Zephyrus (GX501). Vine cu procesor Intel Core i7-8750H și adopta o placă grafica ce poate merge până la NVIDIA GeForce GTX 1070 Max-Q.

Terminalul dispune de un ecran de 15.6 inch, dar întreaga carcasă e similară în dimensiuni cu cea a unui laptop de 14.2 inch. Este o carcasă metalică rezistentă, îndeplinind standardele militare de durabilitate fără a face prea multe compromisuri cu privire la design. Are linii fluide și finisaje premium.

La bord se află un sistem avansat de răcire, care asigură o performanță crescută pentru toate componentele. Cei de la ASUS și inginerii ROG au creat un sistem numit Active Aerodynamic System pentru primul Zephyrus. Atunci când ridicați capacul laptopului, un spațiu special de ventilație se deschidea sub carcasă, lăsând latopul să absoarbă mai mult aer.

Gura de ventilație de pe noul model are un flux de aer cu 22% mai bun. Acest device include 5 heatpipe-uri, care duc căldura departe de CPU. Avem și iluminare RGB cu Aura Sync, tastatură avansată cu cursă de 1.2 mm și difuzoare duale frontale. La nivel local ASUS Zephyrus S (GX531) se vinde la prețul de aproximativ 9500 de lei în configurația cu 16 GB RAM, SSD de 512 GB și placă grafică GTX 1060 de 6 GB.