Razer Turret este primul set tastatură + mouse special gândit pentru Xbox One

0
2286

Razer continuă lansarea de produse orientate spre posesorii de console, de această dată cu un device gândit pentru cei care au Xbox One. Se numeşte Razer Turret for Xbox One şi este un set de periferice care include tastatură plus mouse.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Setul costă 250 de dolari şi se află deja în Microsoft Store. Microsoft activase suportul pentru mouse şi tastatură pe consola sa la începutul acestui an. Acum au început să apară periferice special gândite pentru Xbox One. Noua tastatură are şi un soi de mouse pad integrat şi retractabil, pe care stă noul “şoricel”.

Avem şi un buton dedicat Xbox care va permite să deschideţi dashboard-ul din Xbox One cu o singură apăsare. Mouse-ul wireless de gaming inclus vine cu rezoluţie de 16.000 DPI şi switch-uri mecanice. Lista de titluri suportate de aceste accesorii e cam mică, dar avem clasice ca Fortnite, Minecraft şi Warframe printre ele.

Razer Turret măsoară 194 x 390 x 37 mm şi cântăreşte 1.8 kilograme. Mouse-ul este modelat după Razer Mamba şi are o rotiţă de scroll, plus 7 butoane speicale Hyperesponse, care pot fi programate independent. Senzorul optic are 16.000 dpi şi se poate mişca la 450 de inch pe secundă. Accesoriile se pot conecta la Xbox One sau PC via USB sau Bluetooth prin dongle USB. Iluminarea Chroma este la posturi.