LG G Pad 5 se pregătește de lansare; Tabletă cu procesor de acum 3 ani și ecran de 10 inch

1
968
LG G Pad 5

După o perioadă lungă de timp în care producătorul sud-coreean LG nu a mai lansat tablete, iată că revine acum pe piață cu un model nou. Se numește LG G Pad 5 și descoperim că debutul său ar putea avea loc în această toamnă. Mai multe detalii descoperim în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe seama informațiilor ajunse online aflăm că tableta adoptă un procesor vechi de acum 3 ani. Este vorba despre Snapdragon 821, același CPU flagship pe care îl regăseam în 2017 pe terminale precum Google Pixel sau LG G6 dacă ne raportăm la portofoliul sud-coreenilor.

Aparent, am avea de-a face cu un rival menit pentru Galaxy Tab S5e (Snapdragon 670) – semn că și prețul va fi apropiat sau mai bun. Ca dotări avem aici un ecran de 10.1 inch cu rezoluție Full HD și un aspect 16:10 al imaginii. S-ar opta pentru muchii mai înguste ale panoului frontal și pentru o construcție din policarbonat se pare.

Mai regăsim la bord și un cititor de amprente, iar opțional ce interesați pot opta pentru varianta 4G LTE. Din câte se vehiculează, lansarea acestei tablete ar putea avea loc în octombrie sau cel târziu în noiembrie. LG vizează probabil o lansare în sezonul de cumpărături de sărbători.

Prețul ar putea fi de 7-800 lei sau poate chiar mai mic, iar o altă dotare pe care o așteptăm sunt difuzoarele stereo. Alura de tabletă multimedia este bifată aici și ca OS vom regăsi probabil Android 9.0 Pie instalat la bord cu o interfață customizată. LG G Pad 5 ar putea fi o alegere interesantă pentru cei care vor să se bucure de Netflix și muzica preferată.