LG Electronics primeşte premii EISA 2019 pentru televizoare OLED, soundbar şi boxe

0
1179

Premiile EISA certifică în fiecare an cele mai apreciate şi performante dispozitive în viziunea presei de specialitate. Laurii i-au cules OnePlus, Xiaomi şi Huawei la telefoane, iar pe partea de TV-uri + divertisment LG se remarcă cu câteva distincţii. Avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

LG Electronics a fost premiată de către EISA (Expert Image and Sound Association) pentru 4 produse în acest an. E vorba despre LG OLED TV (modelul OLED65E9), LG NanoCell TV (modelul 65SM9000), LG Soundbar (modelul SL8YG) şi LG XBOOM Go (modelul PK7). Acestea au fost apreciate pentru design inovator, calitatea deosebită a sunetului şi imaginii.

Reprezentanţii a 55 de publicaţii din 29 de ţări au participat la jurizare şi au decis că televizorul LG OLED TV AI ThinQ este “cel mai bun televizor premium OLED”. Este pentru al optulea an la rând când LG a primit o distincţie pentru un TV OLED. Varianta de 65 inch a acelui televizor din seria E a primit în acest an şi Premiul de Aur din cadrul iF Design Awards.

Juriul a apreciat designul imaculat, mulţumită sticlei transparente, care creează iluzia unui ecran care pluteşte în aer. Televizorul LG NanoCell TV AI ThinQ a primit distincţia “Televizor Smart Home EISA 2019-2020” pentru performanţa sa audiovizuală, remarcându-se prin tehnologia de afişare NanoCell, Full Array Local Dimming (FALD) şi procesorul Alpha 7 Gen 2.

LG Soundbar a triumfat la categoria de soundbar-uri, iar LG XBOOM Go a fost cel mai apreciat difuzor mobil pentru EISA. Colaborarea LG cu Meridian a dus la culegerea acestor lauri. Toţi aceşti premianţi vor fi expuşi la standul LG de la Berlin, la IFA 2019.