LG Game Pad este accesoriul de gaming cu extra ecran pentru telefoane, gata de IFA 2019

0
804

Ştiam deja că LG va aduce un dispozitiv de gaming la IFA 2019 din teaserele postate de companie. Ştiam şi că are legătură cu telefoanele mobile, iar acum aflăm că aşa numitul LG Game Pad a fost brevetat de către LG şi îl detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe 22 august 2019 LG Electronics a înregistrat un trademark la EUIPO (European Union Intellectual Property Office) pentru numele LG Game Pad. Avem de-a face cu un accesoriu pentru telefoane mobile, practic o husă cu ecran secundar, cu rol de controller sau extra ecran de vizualizare. E amuzant că brevetul menţionează şi “casete de jocuri” în stil Nintendo.

LG V50 ThinQ avea deja un accesoriu de gen, o husă cu un ecran secundar, care te ajută la gaming dar şi la sarcini de multitasking. Acum strategia se extinde şi indiciile arată că accesoriul a fost gândit pentru un LG V60. Au fost şi teasere ce indică faptul că husa are de fapt două ecrane: adică cel secundar pentru telefon şi încă unul mic pentru notificări şi apeluri.

Posibil să debuteze şi un urmaş pentru LG G8, nu doar LG V50. Am văzut şi un teaser cu un joc retro pe acel ecran secundar, deci posibil să se lanseze şi nişte jocuri noi pentru Android în parteneriat cu LG, special gândite pentru experienţa celor două ecrane.