LG Electronics brevetează un smartphone pliabil ce se transformă în tabletă dintr-o mișcare

0
812
Smartphone pliabil

În ultima vreme numeroși producători din zona smartphone își înregistrează brevetele pentru design-uri asociate unor terminale pliabile, iar LG Electronics nu face excepție. Chiar astăzi vedem ce au în imaginație sud-coreenii ca urmare a publicării unor noi patente pe care le puteți admira sub formă de schițe mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că brevetul de față a fost depus în vara anului trecut și că publicarea sa a venit abia pe 12 ianuarie 2018, prezentând două versiuni ale acestui smartphone al viitorului. În prima imagine de mai jos vedem un telefon echipat cu display flexibil ce poate fi pliat în două.

Smartphone pliabil

Această versiune dispune de o cameră foto în partea din spate, iar atunci când este pliat, dispozitivul poate afișa diferite informații – idee care ne amintește de acele ecrane secundare pe care telefoanele cu clapetă le aduceau la bord. Ideea cu numărul 2 este mai interesantă și presupune o zonă transparentă.

Smartphone pliabil

În modul pliat vedem cum panoul spate este cumva împins într-o parte pentru a dezvălui o secțiune transparent în partea dreaptă. Și aici sunt afișate notificări și alte date importante, iar în spate vedem implementat un senzor foto. De menționat că aceste dotări sunt pur și simple constatări făcute pe seama schițelor.

LG doar a brevetat design-ul acestui posibil telefon și sunt șanse mari ca un produs real de genul să nu devină realitate prea curând.