LG a lansat noi soundbar-uri care pot fi controlate prin voce folosind Siri, Google Assistant sau Alexa

0
951
LG
LG a lansat noi soundbar-uri care pot fi controlate prin voce folosind Siri, Google Assistant sau Alexa

LG a anunțat că va renunța la divizia sa Mobile în cursul zilei de ieri. O veste tristă pentru toți pasionații de telefoane mobile. Totuși, compania ne reamintește astăzi că produce și alte dispozitive, anunțând noul lineup de soundbar-uri pe 2021. Acestea sosesc în ambalaje eco-friendly, aduc sunet de calitate și funcții inedite. Avem detalii despre acestea mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Seria include modelele SP11RA, SP9YA, SP8YA, SP7Y și SPD7Y și bineînțeles, funcționează foarte bine cu Smart TV-urile LG. Primim suport AI Sound Pro, disponibil pe TV-uri, dar care rulează acum pe hardware dedicat. Acest lucru se aplică pentru toate modelele din lineup. Acustica este tunată de Meridian Audio, companie ce colaborează cu LG încă de acum câțiva ani.

Astfel, acestea includ funcția Meridian Horizon care amplifică sunetul stereo redat pe două canale și îl transformă în sunet multi-channel. De asemenea, soundbar-urile suportă Dolby Atmos și DTS:X, cât și Hi-Resolution Audio. În afară de modelul SP7Y, toate modelele vin cu suport eARC.

Există și funcții exclusive pentru modelele premium SP11RA, SP9YA și SP8YA. Acestea se sincronizează cu TV-urile care suportă 4K Dolby Vision și suportă controlul prin voce prin asistenți precum Alexa, Google Assistant și Siri. Evident, utilizatorii iOS primesc și suport Apple AirPlay 2. În afară de modelul de top, SP11RA, toate dispozitivele sosesc fără alte boxe în pachet.

LG a confecționat ambalaje 100% eco-friendly, folosind plastic reciclat. De asemenea, forma cutiilor a fost regândită astfel încât să încapă cât mai multe dispozitive în mașinile de transport. LG spune că în acest mod se vor reduce emisiile de CO2 din aer. Noua serie de soundbar-uri va fi disponibilă începând din această lună în SUA și alte câteva țări din Europa. Prețurile și disponibilitatea pe plan local vor fi transmise ulterior.