Lenovo Yoga 6 debutează oficial; Convertibil cu design hibrid de metal și materiale soft-touch

0
1074
Lenovo Yoga 6

Pe lângă modelele Yoga Slim cei de Lenovo au anunțat în ultimele 24 de ore și convertibilul Lenovo Yoga 6 care se remarcă prin design. Suntem informați că acesta este primul convertibil cu un design hybrid de metal și materiale soft-touch. Ce ne rezervă acesta pe partea hardware, cât costă și când va fi disponibil aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflați că laptop-ul vine echipat cu procesoare AMD Ryzen 7 4700 și are placă grafică integrată AMD Radeon. La interior dispune de o baterie de 60WHr care potrivit producătorului va livra o autonomie de până la 18 ore. Ecranul este o unitate de 13.3 inch și are rezoluție Full HD cu luminozitate de 300 nits.

Lenovo Yoga 6

De asemenea, panoul este un tactil, iar pe partea audio avem boxe cu acustică Dolby Atmos. Lenovo Yoga 6 are o greutate de 1.32 kg și mai aduce funcții de siguranță precum scanner de amprente și capac pentru webcam TruBlock. Configurațiile includ până la 16 GB RAM DDR4 și până la 1 TB stocare SSD PCIe M.2.

Lenovo Yoga 6 va avea un preț de pornire de 899 euro și va fi disponibil începând cu luna octombrie a acestui an. Va fi disponibil în varianta de culoare “Abyss Blue” cu o zonă frontală din material tip țesătură care va scoate cu siguranță laptop-ul în evidență.