Lenovo prezintă o tabletă flexibilă care devine un telefon cu două ecrane la Lenovo Tech World 2017 (Video)

1
2164

Viitorul e aici, poate mai devreme decât ne aşteptam, pentru că Lenovo tocmai a prezentat în această săptămână un concept foarte interesant de tabletă flexibilă. E vorba despre un model cunoscut drept Lenovo Folio. Acest concept de tabletă are o balama ascunsă pe mijloc, care îi permite să se îndoaie şi să devină un telefon.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lenovo nu e deloc străină de terminale flexibile, pentru că la Lenovo Tech World 2016 a prezentat un telefon care se îndoaie şi devine o brăţară. Acum la Lenovo Tech World 2017 a apărut acest nou produs. Vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 800 şi o rezoluţie de 1920 x 1440 pixeli, cu o rază de îndoire de 4.2 mm şi muchii destul de înguste ale ecranului. A se remarca faptul că acel display are o continuitate a imaginii chiar şi în mod telefon.

Astfel, odată îndoit vedem o imagine în faţă şi apoi ea continuă pe partea laterală curbată şi în spate, pe un ecran secundar. E incredibil modul în care acest device, desfăcut în format tabletă nu pare să aibă o despicătură sau denivelare vizibilă pe mijlocul panoului. Acest concept vine cu un e-SIM şi Android 7.0 ca OS, dar pe viitor ar putea sosi şi cu Windows, ca multe alte produse Lenovo.

Până acum am tot văzut brevete ale unor terminale de genul de la Microsoft, Samsung sau chiar Apple, dar tot Lenovo este cea care dă lovitura. Nu pot decât să mă întreb cine fabrică panoul de display aflat la bord… LG sau Samsung? Vă recomand să priviţi cu atenţie clipurile integrate în articol, pentru că acesta e viitorul tabletelor. Acesta ar fi putea foarte bine să fie un precursor pentru un viitor model Yoga.