Vesta anti infarct, boxa inteligentă Lenovo şi un nou asistent virtual sunt inovaţiile de la Lenovo Tech World 2017

0
1079

Lenovo Tech World 2017 nu a inclus doar tableta flexibilă a celor de la Lenovo, ci şi alte gadgeturi şi produse foarte interesante, evident marca Lenovo. Printre ele se numără o vestă utilă pentru probleme cardiace, un difuzor inteligent şi un asistent virtual.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Începem cu CAVA, un nou tip de asistent digital, care se bazează pe recunoaştere facială avansată. E capabil să înţeleagă limbajul natural şi să administreze evenimente din calendar, sau să seteze remindere, în funcţie de comportamentul utilizatorului. Poate înţelege sensul unui mesaj şi face recomandări pe baza sa.

Apoi a fost prezentat daystAR, un headset cu lentile cu unghi de vizualizare de 40 de grade, cu aplicabilitate în zona de recunoaştere la nivel de Cloud Object, interacţiune în jocuri multiplayer şi “Remote Assistance 3D Content Manager”. Permite şi editarea şi scanarea de conţinut 3D.

Cel mai interesant produs mi s-a părut totuşi SmartVest, o vestă inteligentă care ajută la administrarea sănătăţii cardiace. Are 10 senzori de tip ECG şi monitorizează activitatea cardiacă, identificând tahicardia, fibrilaţiile şi alte probleme de genul. Afişează alerte dacă este cazul.

Tot Lenovo a adus în prim plan platofrma Xiaole, care e utilizată în relaţiile cu clienţii, învăţând din interacţiunile cu aceştia şi oferind o experienţă personalizată pentru utilizatori. Poate rezolva dificultăţile tehnice.

În cele din urmă a fost prezentat Lenovo SmartCast+, un difuzor interactiv şi inteligent, capabil să recunoască sunete, obiecte şi să ofere experienţe AR chiar. Spre exemplu permite proiectarea de imagini şi subtitrări de către copiii care învaţă o lecţie. Toate acestea sunt la nivel de concept, dar pe viitor vor inspira produse comerciale.