Iată un suport inteligent şi zen pentru tableta ta, FODI, inspirat de origami

0
1085

De pe Kickstarter vin cele mai interesante proiecte, uneori concretizate în produse reale, alteori nu. Am găsit în ultimele zile un suport de tabletă destul de interesant, cunoscut drept FODI şi inspirat de origami, arta japoneză a îndoirii hârtiei în mod artistic.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

FODI este o structură în stil origami, care se poate îndoi şi deveni suport pentru o tabletă, sau chiar poate propti un laptop la un unghi mai comod de lucru şi vizualizare. Produsul este disponibil la precomandă pe Kickstarter, la suma de 14 dolari. Proiectul a pornit cu ţinta de a strânge în jur de 8000 de dolari şi a ajuns la peste 45.000 de dolari în cele din urmă, cu 2 săptămâni rămase de strâns fonduri.

Livrările încep în octombrie şi pentru cei care ezită şi iau în râs Origami, până şi NASA foloseşte acest concept pentru sateliţii săi. FODI vine cu o varietate de modele haioase imprimate, în funcţie de naţionalitate şi ţară. Avem gogoşi pentru SUA, un croissant şi cocoş pentru Franţa şi pizza şi motorete pentru Italia. Un suport de acest tip cântăreşte doar 40 de grame şi are o grosime de doar 1 milimetru.

Rezistă la apă şi când terminăm treaba cu el putem să îl aplatizăm şi să îl facem… semn de carte. FODI suportă o greutate de până la 20 de kilograme, ceea ce sună impresionant. FODI mai vine şi cu 2 mici ataşamente magnetice, care ţin fixate cablurile de alimentare şi pot ţine şi notiţe şi post it-uri.