LeEco Scooterboard este o combinaţie între skateboard şi scooter, debutează pe Kickstarter în curând

0
1086

Deşi cei de la LeEco au ajuns în presă în ultima vreme mai mult prin probleme financiare decât prin lansări, azi aflăm că pregătesc un produs nou şi inedit pentru portofoliul lor. E vorba despre LeEco Scooterboard, un scuter electric cu 3 roţi, care are şi alura unui skateboard.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Va debuta pe 29 august pe platforma de crowdfunding Kickstarter şi nu e nici o ruşine să porneşti un proiect aşa, de vreme ce până şi Sony a făcut-o în ultimii ani. Scooterboard va avea o viteză maximă de 24 km/h şi o autonomie de 14.9 km. LeEco asigură că vehiculul este complet funcţional şi că deja a fost testat. Campania de crowdfunding are o ţintă destul de modestă, de doar 25.000 de dolari şi nu avem încă detalii despre preţul scuterului.

Designul lui Scooterboard este unul rabatabil, iar alimentarea este electrică. Avem un singur mâner în zona frontală, care aminteşte de un soi de cârjă ortopedică şi pare destul de flexibil. LeEco a subcontractat compania In Motion din San Diego pentru a realiza acest produs. Scuterul are frâne duale, atât electronice, cât şi mecanice. Din mânerul acela controlăm acceleraţia, dar şi frâna.

Cauciucurile sale ar fi rezistente la explozie aparent. LeEco e cunoscută mai degrabă pentru smartphone-uri, servicii de streaming video, biciclete electrice sau chiar automobile. În mai îşi concedia mai tot personalul din SUA din cauza unor probleme financiare, deci privim cu precauţie noul proiect.