Audio-Technica lansează căşti de lux care costă 2190 de euro şi vin cu o cutie specială

0
1062

Brandul Audio-Technica a lansat o pereche de căşti de lux, care costă 2190 euro. Această pereche vine cu propria sa cutie elegantă şi poartă numele de ATH-ADX5000. Acest model va rivaliza cu cele mai noi headseturi de la Sennheiser, Audeze sau Focal Utopia.

Publicitate

ADX5000 este un produs complet nou, independent de precedentele release-uri ale companiei. Vine cu drivere de 58 mm acoperite cu tungsten, integrate în cupe pentru urechi cu model de fagure. Banda căştilor este inedită, chiar şi pentru Audio-Tehnica, elegantă şi cu look SF. Căştile sunt acoperite cu material Alcantara, care ajunge şi la pad-urile pentru urechi.

Produsul este asamblat de mână în Tokyo şi fiecare unitate este inscripţionata cu laser cu un număr serial unic. Veţi avea nevoie de un amplificator puternic pentru a pune la treabă căştile, care au o impedanţă de 420 Ohm. Căştile vor fi expuse la IFA 2017 săptămâna viitoare la Berlin. Acesta este un accesoriu de tip “open back” şi face parte din gama “Air Dynamic” a companiei.

Primim şi o tehnologie nouă specială “core mount”, care îmbunătăţeşte fluxul de aer. Există şi un răspuns mai bun al diafragmei pentru un tempo ideal. Conectorul este pe bază de cablu din cupru şi jack de 6.3 mm.