Laptopul de gaming ASUS ROG Zephyrus S GX701 ajunge în România

0
1192

ASUS aducea la CES 2019 un nou laptop de gaming, modelul ROG Zephyrus S GX701. Acest model este promovat drept „cel mai subţire şi mai performant laptop de gaming”. Ei bine, aflaţi că a ajuns în această săptămână în stocurile magazinelor de la noi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Performanţa ridicată, designul compact şi lookul special vin cu un preţ pe măsură: între 10.600 lei şi 16.000 de lei. Zephyrus S GX701 vine cu plăci grafice din seria NVIDIA GeForce RTX 20, cu design Max-Q. Dotările mai includ şi un procesor Intel Core i7 de generaţie a opta. Sistemul de răcire Active Aerodynamic System (AAS) poate crea o admisie largă atunci când capacul este ridicat pentru a creşte fluxul de aer.

La interior se află două ventilatoare, care suflă aerul prin 4 radiatoare şi grilele de ventilaţie din colţurile din spate. În ce priveşte ecranul, avem parte de un display de 17 inch, cu rata de refresh de 144 HZ, plus o ramă foarte subţire. Vine acompaniat de tehnologiile NVIDIA G-Sync şi Optimus. Produsul se poate configura cu plăci grafice până la RTX 2080 cu Max-Q Design.

Laptopul se poate alimenta via port USB Type-C şi vine cu un adaptor portabil şi compact la pachet. Portul Type-C suportă şi conectarea unui monitor prin Displayport 1.4 şi integrează şi ieşirea HDMI 2.0b. Zephyrus S GX701 suportă două ecrane 4K la 60 Hz. Pentru stocare avem un SSD NVMe de 512 GB sau 1 TB. Puteţi admira acest laptop la Plaza Mall, în cadrul maratonului de gaming Join the Republic.