ASUS îşi continuă prezentările de produse de gaming la CES 2019, prin noul model de laptop ROG Zephyrus S GX701. Acesta este un laptop ultrasubţire de gaming din gama ROG, care vine cu placă grafică din seria NVIDIA GeForce RTX 20 şi un ecran de 17 inch. Avem detalii mai jos.

Publicitate

Display-ul este unul de tip Pantone Validated, cu rata de refresh de 144 Hz şi ramă foarte îngustă. Zephyrus S GX701 este un laptop ultrasubţire de gaming, care vine cu procesor Intel Core i7 de generaţie a opta şi beneficiază de tehnologiile NVIDIA G-Sync şi Optimus. Plăcile grafice merg până la un GeForce RTX 2080, cu Max-Q Design.

Are la bază noua arhitectură NVIDIA Turing şi platforma RTX, cu promisiunea de generare a reflexiilor în timp real, AI şi umbre programabile. Sistemele de acest tip vin cu până la 24 de GB RAM (DDR4-2666) şi până la 8 GB memorie video GDDR6. Pe partea de stocare avem un SSD NVMe de până la 1 TB capacitate şi 4 linii PCI Express 3.0.

Acesta ar fi printre puţinele laptopuri de gaming care primesc alimentare via port USB Type-C. Avantajul este că asta presupune şi un adaptor mai mic decât cel AC obişnuit, făcând laptopul mai portabil. Avem parte şi de HDMI 2.0b, care scoate imaginea pe două ecrane 4K la 60 Hz. Mai primim şi un modul WiFi 5 gigabit de la Intel şi pe partea acustică există difuzoare duale de 2.5W.

Device-ul are şi o ramă subţire de 6.9 mm pentru ecranul de 17.3 inch, integrat pe un corp de dimensiuni similare cu un laptop de 15 inch. ASUS ROG Zephyrus S GX701 va sosi pe piaţa din România la începutul lunii februarie 2019. Vine cu Windows 10 Home/Pro şi cântăreşte 2.7 kilograme. A se remarca şi integrarea camerei web cu modul extern, ca un soi de “breton” de la telefoane.

Nu avem preţ încă.