ASUS porneşte Cupa Liceelor la FIFA şi un maraton de jocuri la mall-ul Plaza din Bucureşti

0
1753

ASUS a dat startul astăzi unui nou maraton de gaming la mall-ul Plaza România. Sub numele de „Join the Republic”, seria de evenimente are loc între 14 şi 24 martie 2019, în Plaza România la etajul 1. Acolo veţi găsi cele mai tari sisteme de gaming cu plăci RTX, dar şi concursuri cu premii atractive şi sesiuni de autografe.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Activităţile sunt împărţite în două: gaming la etajul 1 şi lifestyle la parter. Fanii FIFA 19 pot participa la concursul Cupa Liceelor, iar câştigătorii pot vziita Camp Nou sau să câştige telefoane ASUS ZenFone şi multe premii surpriză. Precalificarile pentru Cupa Liceelor încep pe 16 martie, iar finala are loc pe 22 martie 2019.

Câştigătorul va disputa CUPA ROG pe 23 martie, iar cel mai bun primeşte o excursie la Barcelona, pe Camp Nou. Toţi jucătorii calificaţi aici primesc un telefon ASUS ZenFone. Vor avea loc şi meciuri amicale şi sesiuni free to play, dar şi întâlniri cu vedete din FIFA. Pe 16 martie la standul ASUS va sosi El Nino, care va împărţi autografe şi va interacţiona cu fanii, iar între 22 şi 24 martie, Ovvy, cel mai bun jucător de FIFA din România va fi la stand pentru jocuri demosntrative.

Dorian Popa va fi de asemenea prezent pe 24 martie, pentru o întâlnire cu fanii. ASUS mai pune la bătaie şi un laptop ZenBook 14 UX433, care poate fi câştigat în cadrul concursurilor de la eveniment. În fiecare zi vor mai fi acordate câte 50 de premii în cadrul tombolelor la standul ASUS din Plaza România.

Veţi mai putea admira şi să vă jucaţi pe laptopul de gaming ASUS ROG Zephyrus S GX701 şi pe ROG Strix SCAR II. Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers România.