Krypton 200 și 220 sunt cei mai noi mouși de gaming de la Genesis; Au greutate redusă, design ergonomic și iluminare RGB

0
510
Krypton 200 și 220 sunt cei mai noi mouși de gaming de la Genesis; Au greutate redusă, design ergonomic și iluminare RGB

Genesis a anunțat astăzi moușii de gaming Krypton 200 și 220. Ei beneficiază de un design ergonomic, au butoane programabile și iluminare RGB pentru o experiență de gaming complet personalizată. Toate detaliile despre noii mouși din seria Krypton le avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Genesis Krypton 200

Acest mouse este echipat cu un senzor optic de 6400 DPI, fiind ideal pentru gamerii care sunt în căutarea preciziei și rapidității. Sensibilitatea poate fi configurată pe șase nivele, iar setarea DPI este afișată de un indicator LED. Switch-urile acestui model sunt silențioase, fiind alese special pentru gamerii nocturni. Oferă jucătorilor o experiență plăcută de utilizare, mai ales când vine vorba de shootere.

Krypton 200 vine cu șase butoane programabile, iar setările pot fi modificate prin intermediul software-ului Genesis. Programul permite setarea de funcții noi sau chiar programarea comenzilor macro. Carcasa neagră are parte de finisaj mat, iar iluminarea RGB vine cu efect PRISMO. Logo-ul Genesis și o linie subtilă sunt iluminate discret de LED-urile ce se află în partea din spate a carcasei.

Genesis Krypton 220

Cel de-al doilea model adoptă o formă puțin mai agresivă și benzi LED care traversează părțile laterale ale carcasei. Switch-urile principale sunt diferite, durabilitatea lor fiind calculată la 10 milioane de click-uri. Asemeni modelului Krypton 200, avem aici parte de 6 butoane programabile, cu posibilitatea de a configura și comenzi Macro. Krypton 220 cântărește 77 de grame, fiind cu doar un gram mai greu față de Krypton 200.

De asemenea, ambele beneficiază de memorie internă pentru salvarea setărilor. Astfel, pot fi folosite cu ușurință pe mai multe dispozitive. Senzorul performant suportă o accelerație de pânăla 22 G și urmărește mișcarile cu o viteză de 66 inch pe secundă. Rata de raportare este de 1000 Hz.

Preț și disponibilitate

Moușii de gaming Krypton 200 și 220 se conectează la PC cu cabluri USB de 1.8 metri în lungime și sunt compatibili cu cele mai populare sisteme de operare. Vor fi disponibili de Black Friday la următoarele prețuri:

  • Genesis Krypton 200 – 65 de lei
  • Genesis Krypton 220 – 72 de lei