Kingston Digital anunţă noile carduri de memorie Canvas, gândite pentru captura foto/video high end

0
670

Kingston Digital a anunţat în această săptămână o nouă generaţie de carduri de memorie, Canvas. Acestea se împart în sub gamele Canvas Select, Canvas Go! şi Canvas React. Kingston reprezintă o nouă serie de carduri de memorie gândite pentru captura foto/video.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Accesoriile noi se găsesc atât în variante SD, cât şi microSD. Hai să le luăm pe rând totuşi. Canvas Select spre exemplu e gândit pentru stabilitate, dar şi pentru filmarea în format HD. Nu e doar pentru camerele video acest model, ci şi pentru camere foto compacte şi smartphone-uri. Oferă viteze de clasa 10 UHS-I, de până la 80 MB/s la citire.

Există şi carduri SD cu capacitate de până la 128 GB şi carduri microSD cu capacitate de până la 256 GB în această gamă.

Apoi îl avem pe Canvas Go!, gândit pentru cei care vor să prindă obiecte sau subiecţi în mişcare. Este conceput pentru a captura în Full HD sau 4K mişcări complexe şi bruşte pe camerele DSLR. În plus se poate folosi şi pe drone şi camere sport. Vitezele ajung la 90 MB/s la citire şi 45 MB/s la scriere. Capacităţile ajung la 512 GB la SD şi 128 GB la microSD.

Canvas React este pe bază de viteză de reacţie, gândit pentru filmări 4K sau captură în rafală la DSLR, mirrorless sau smartphone. Vitezele ajung la 100 MB/a la citire şi 80 MB/s la scriere. SD-urile au capacitate de 256 GB şi microSD-urile de până la 128 GB.

Kingston oferă aici garanţie pe viaţă, suport tehnic gratuit şi promite extra fiabilitate.