Fitbit prezintă ceasul inteligent Versa şi brăţara fitness pentru copii Fitbit Ace

0
1724

Fitbit a lansat două noi purtabile în această săptămână, mult scăpatul Fitbit Versa, dar şi o inedită brăţară de fitness pentru cei mici. Aceasta din urmă se numeşte Fitbit Ace şi vine şi cu funcţii de control parental. Avem detalii despre ambele produse mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Fitbit Ace este creat pentru copii cu vârsta de la 8 ani în sus şi are pedometru, senzor de puls şi monitorizare a timpului activ pe parcursul zilei. Această brăţară are o autonomie de până la 5 zile şi oferă mesaje de încurajare celor mici pentru a rămâne activi o perioadă cât mai lungă.

Vine cu o curea reglabilă, e disponibil în două culori şi are corp impermeabil. Folosind un cont Fitbit Family, părinţii vor putea aproba contactele copiilor pentru extra siguranţă şi rămânând la curent cu ce activităţi fac cei mici. Fitbit Ace costă 99 euro şi este disponibil de azi la precomandă. Gadgetul oferă recompense pentru mişcări, oferă motivaţie prin întreceri haioase pentru cei mici şi prietenii lor şi copiii au parte şi de notificări pe ecranul brăţării Fitbit, când primesc un apel telefonic.

Fitbit Versa este un ceas inteligent, cu preţ de 199.95 euro şi poate fi precomandat de azi. Este cel mai uşor ceas cu corp metalic din portofoliul Fitbit şi vine cu platforma Fitbit OS 2.0, care oferă informaţii personalizate, răspunsuri rapide pentru Android şi o aplicaţie specială pentru părinţi. Puteţi asculta muzică direct pe ceas via Deezer şi evident purtabilul are corp rezistent la apă până la o adâncime de 50 de metri.

Integrează un senzor de puls şi înregistrează un istoric al activităţilor fizice şi al ritmului cardiac. Are pedometru şi funcţii speciale pentru publicul feminin: monitorizare a ciclului menstrual, predicţii dinamice şi informaţii despre ovulaţie şi perioada fertilă. Versa are 3 butoane fizice lateral, un ecran LCD de 1.34 inch cu rezoluţie de 300 x 300 pixeli. Nu are totuşi GPS precum Ionic.