KFC lansează meniul care se transformă într-o dronă: KFO (Video)

0
973

KFC a lansat un meniu inedit în India, inedit mai mult prin prisma ambalajului, decât a preparatelor în sine. Se numeşte KFO şi este o cutie cu aripioare care se poate transforma în dronă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Disponibil doar în India, acest meniu include aripioare afumate Smoky Grilled Wings, iar cutia lor integrează piese detaşabile de dronă. Cumpărătorii vor trebui să caute instrucţiuni de asamblare online şi avem şi un clip mai jos care face rezumatul procesului de asamblare. Odată ce acesta e finalizat clientul se alege cu o mini dronă conectată la smartphone via Bluetooth.

KFO înseamnă “Kentucky Flying Object”, iar meniurile sunt disponibile doar pe 25 şi 26 ianuarie, deci este o ediţie limitată. KFC nu e străină de lansările de gadgeturi, precum un joystick pentru jocurile de pe telefon sau chiar un smartphone la un moment dat. Revenind la drona KFO, aceasta funcţionează doar conectată la o aplicaţie de iOS şi Android, iar aplicaţia oferă acces la controlul de bază al dronei, precum nivel de zbor, viteza, oprire sau accelerare.

Procesul de asamblare e detaliat aici, iar componentele sunt destul de simple: o placă de bază, baterie şi LED-uri, plus 4 elice ataşate. Utilizatorii trebuie să încarce bateria timp de 30 de minute şi să încerce să nu folosească drona dacă e prea puternic vântul.