Chuwi Hi8 Air este o nouă tabletă dual-boot; vine cu procesor Intel și ecran FHD de 8 inch

1
889
Chuwi Hi8 Air

Producătorul chinez Chuwi a anunțat în aceste zile lansarea unei noi tablete de 8 inch, model numit Chuwi Hi8 Air pe care îl puteți vedea reprezentat în imaginea de mai sus. Ce este interesant la acest dispozitiv în mod special este configurația sa dual-boot compusă din Windows și Android 5.1 Lollipop.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trecerea de la un OS la altul se face printr-o simplă apăsare a unui buton și astfel ne putem bucura de funcțiile de productivitate asociate lui Windows și de nivelul de entertainment pus la dispoziție de Android. Ecranul folosit aici este o unitate de 8 inch cu rezoluție FHD ce va afișa imagini cu aspect 16:10.

Chuwi Hi8 Air

La interior găsim procesorul Intel X5 Cherry Trail Z8350 de 1.44 GHz, 2 GB RAM, 32 GB de stocare flash și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB. Avem parte de o carcasă metalică la interiorul căreia se află o baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare la 5V/2A.

Chuwi Hi8 Air aduce un port microUSB v2.0, unul HDMI cu output 1080P și un jack de 3.5 mm. Interesant este că la pachet primim și un cablu OTG, respectiv o tastatură Bluetooth, accesorii foarte utile de altfel. Chuwi afirmă că prețul asociat acestei tablete va fi unul tare atractiv, astfel că așteptăm cu mare interes lansarea comercială a produsului în perioada următoare.