JVC lanseaza noi camere video din seria Everio: GZ-HD40, GZ-HD30 si GZ-HD10

0
702

JVC a adaugat 3 noi modele liniei sale high definition Everio, GZ-HD40, GZ-HD10 si modelul din imagine, GZ-HD30. GZ-HD40 si GZ-HD30 pot filma la rezolutie 1080p in formatul AVCHD, devenit recent popular sau in format MPEG-2, asta in vreme ce GZ-HD10 suporta inregistrare la 1440 x 1080 pixeli doar in format AVCHD.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Impresionantul hard drive de 120GB al camerei GZ-HD40 poate stoca pana la 50 de ore de continut video in format AVCHD sau 10 ore de continut video in format MPEG-2. Pe de alta parte, GZ-HD30 are un hard drive de 80GB, ce stocheaza pana la 33 de ore de continut video AVCHD sau 6 ore de continut MPEG-2.

JVC a efectuat numeroase imbunatatiri ale tehnologiilor de captura si procesare video, astfel ca noul senzor de imagine CMOS soseste cu tehnologie de interpolare, care permite camerei sa genereze date virtuale in forma de pixeli ai imaginii capturate. Desi acest lucru nu pare o mare realizare, JVC afirma ca rezultatul este o captura video la o calitate mai buna decat 1080p.

Pe langa aceasta imbunatatire, noile camere sosesc cu engine-ul Gigabrid Duo, care foloseste 5 algoritmi de reducere a zgomotului si de procesare a semnalului pentru o imagine mai clara. Pentru filmarea, previzionarea si editarea video, veti folosi LCD-urile cu care sosesc aceste camere. Ecranele au diagonale de 2.8 inchi (2.7 inchi pentru GZ-HD10), iar editarea se realizeaza la un nivel de baza, direct pe fisiere AVCHD, fara a fi nevoie ca acestea sa fie downloadate pe PC.

Printre functiile noilor camere se mai numara si auto iluminare, focus assist si setari manuale, inputul microfonului, direct backup, captura de cadre fixe si output HDMI. Din pacate nu cunoastem inca pretul si data de lansare a acestor camere video JVC.

Sursa