Roth Audio Alfie, sistem audio si iPod dock pentru melomani

0
751

Roth Audio este o mica firma britanica, specializata in productia de amplificatoare si sisteme iPod. Cu un astfel de sistem avem de-a face si in cazul lui Alfie, care soseste cu un design impresionant, dominat de lookul glossy de plastic negru, completat de tastele touch-sensitive rubinii din partea frontala.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un strat gros de aluminiu finisat cu argint mat inveleste partea laterala si inferioara a acestui sistem iPod, iar in partea sa frontala domina un display LED rosu de mari dimensiuni flancat de difuzoare incorporate. Roth Audio Alfie suporta conectivitate iPod si soseste cu un slot pentru CD-uri si DVD-uri plus tuner AM/FM.

In partea din spate veti descoperi un input de 3.5 mm pentru MP3 playere non-iPod, un jack de 3.5 mm pentru casti si chiar o functie care permite utilizarea oricarei surse muzicale (CD, iPod, AUX sau radio) drept ceas desteptator. Acest sistem audio are un output de 10W per canal stereo, in vreme ce outputul basului este de 20W.

La capitolul video, Alfie sta prost, nefiind dotat cu port HDMI, astfel ca vom fi limitati la S-Video si component video, dar cel din urma input este mai mult decat suficient pentru un semnal video de calitate. Trecand pentru o clipa la capitolul defecte, descoperim ca partea superioara a acestui sistem audio este ideala pentru a suporta un LCD TV, dar dockul iPod nu va permite acest lucru.

De asemenea, tastele touch-sensitive nu prea raspund la comenzi, facand utilizatorul sa opteze mai degraba pentru telecomanda. Roth Audio Alfie va fi disponibil la pretul de 442 de euro, pentru melomanii pretentiosi, care doresc calitate audio chiar si atunci cand asculta muzica la iPod.

Sursa