JVC Everio GZ-MG330, o camera video compacta cu hard disk

1
1470

JVC a fost prima companie care a lansat camere video dotate cu hard disk si destinate publicului de masa. Aceastea, aflate sub brandingul seriei Everio au acum rivali pe masura lor plus modelele cu memorie flash. Sa vedem daca noul GZ-MG330, din seria Everio este capabil sa satisfaca nevoia publicului de camere compacte si performante. Modelul este acum disponibil in variante de culoare rosie, albastra, argintie si neagra.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

MG330 soseste cu un senzor CCD de 800.000 de pixeli, dar doar jumatate dintre acestia sunt utilizati pentru inregistrare video sau instantanee. Cea mai mare rezolutie la care poate aceasta camera sa faca poze digitale este de doar 640 x 480, dar nu aveam pretentii prea mari la acest capitol. Datorita senzorului sau de mici dimensiuni, JVC ofera un zoom optic de 35x pe aceasta camera, la care se adauga si un zoom digital care ridica totalul la 70x sau un ridicol 800x.

Stabilizatorul de imagine este de asemenea prezent pe lista de specificatii, intr-o varianta digitala, in vreme ce microfonul incorporat este pozitionat frontal. Continutul video va fi stocat pe un hard disk de 1.8 inchi, cu o capacitate de 30 GB si, in plus veti putea folosi si slotul pentru carduri SDHC. Filmarea se face exclusiv la rezolutii DVD de 720 x 576 pixeli, folosind o compresie MPEG-2.

Camera soseste cu 4 moduri de calitate disponibile pentru procesul de filmare: Ultra Fine (8.5 Mb/s), Fine (5.5 Mb/s), Norm (4.2 Mb/s) si Eco (1.5 Mb/s). La capitolul conectivitate camera sta bine, sosind cu un minijack si un cablu care permite conectarea la un televizor prin porturile composite analog video si stereo RCA audio. In plus, camera dispune si de un port USB, care permite conectarea sa la un PC sau Mac.

In cele din urma, trebuie sa aflati ca JVC Everio GZ-MG330 cantareste 400 de grame si costa 328 de euro.

Sursa