Inregistreaza pe casete VHS, DVD si HDD cu Panasonic DMR-EX98V

0
1939

Permitand utilizatorului sa inregistreze direct pe hard disk, pe DVD sau pe casete VHS, DMR-EX98V devine “solutia ideala pentru inregistrare video”, direct sub umbrela celor de la Panasonic. Acest aparat multifunctional costa 565 de euro si permite si copierea materialelor video intre DVD si hard, intre DVD si caseta video sau caseta VHS si hard.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Unitatea Panasonic DMR-EX98V soseste cu suport 720p, 1080i si 1080p, ceea ce permite vizionarea continuturilor video de pe DVD-uri, dar si utilizarea serviciilor de televiziune live si a inregistrarilor de inalta definitie. Printre socketurile acestui produs Panasonic se numara un S-video, composite si inputuri audio stereo plus un input DV pentru a transfera continuturi video de pe camerele digitale. In plus, EX98V soseste si cu un port USB si un slot pentru carduri SD, cu suport pentru cardurile SDHC de pana la 16 GB.

Panoul lateral al sistemului video ofera utilizatorului posibilitatea de a folosi un output HDMI v 1.3, cu suport Deep Colour, Viera Link, HDMI CEC si este insotit de socketuri component si un output SCART cu suport RGB. De asemenea sunt prezente si outputuri S-Video si composite, iar la capitolul audio, un singur output optic este solutia cu suport Dolby Digital, DTS, MPEG cu PCM.

Lista de specificatii a acestui sistem video se incheie cu un hard disk de 250 de GB, 4 moduri de inregistrare (XP, SP, LP si EP) si o interfata extrem de usor de utilizat.

Sursa