iPhone 3G versus iPhone (comparatie video)

0
581

Cei de la Wirelessinfo au facut o comparatie video intre noul iPhone (3G) si varianta sa originala, cu accentul pe diferenta de viteza dintre acestea. Retineti faptul ca iPhone-ul din stanga imaginii este cel 3G, iar cel din dreapta este cel vechi. Iata si comparatia:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=iydS0f65o2I]

Cele 2 telefoane sunt pornite simultan si observam ca noul model se deschide mai greu, dar incarcarea OS-ului este o problema pentru ambele terminale. Primul iPhone (non 3G) booteaza intai, dar observam ca modelul 3G prinde semnalul mai rapid. In meniuri si aplicatii, iPhone-ul vechi este net superior, dar lucrurile se schimba atunci cand testam browserul Safari.

Site-ul celor de la Wirelessinfo s-a incarcat de 3 ori mai rapid (daca nu chiar mai mult) pe iPhone-ul 3G, fata de cel vechi, dar proportiile sunt mai rezonabile in cazul site-urilor mai putin complexe. Trebuie sa recunoastem ca ne-a surprins neplacut faptul ca noul iPhone ruleaza aplicatiile mai greu decat predecesorul sau si ca navigarea prin meniuri se face mai putin rapid, dar speram ca aceasta sa fie doar o problema de software si nu o caracteristica generala a hitului de la Apple.

Sursa