Apple iPhone 3G si firmware-ul 2.0 lansate oficial – concluzii

0
628

Apple si partenerii sai oficiali au pus in vanzare vineri, 11 iulie mult-asteptatul iPhone 3G, anuntat inca din iunie in cadrul WWDC 2008, impreuna cu update-ul de firmware 2.0. Acesta din urma include foarte utilul App Store, care pune la dispozitia utilizatorilor de iPhone tot soiul de aplicatii dezvoltate cu ajutorul SDK-ului iPhone, unele gratuit, altele contra cost.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

App Store include peste 500 de aplicatii si a fost lansat cu o zi inainte de iPhone 3G. Specificatiile acestui telefon sunt ultra-cunoscute la aceasta ora, fie ca vorbim de GPS asistat, o viata a bateriei de pana la 300 de ore in standy, 10 ore in retele 2G, 5 ore in 3G si 6 ore in WiFi. Handsetul este disponibil in variante de 16 si 8GB, iar update-ul la noul firmware va fi gratuit pentru posesorii de iPhone, dar cei care folosesc un iPod Touch vor trebui sa plateasca 10 dolari.

iPhone 3G este disponibil chiar acum (in cele 22 de tari in care a fost lansat) la pretul de 199 de dolari pentru modelul negru de 8 GB si 299 de dolari pentru modelul alb de 16 GB. Noul iPhone va fi lansat in 70 de tari pana la finalul anului, cat despre firmware-ul 2.0 acesta a fost indelung criticat de catre utilizatori, care afirma ca el nu este destul de stabil pentru a fi utilizat pe iPhone, parere impartasita si de catre experti.

Sursa