iPhone 3G: prezentarea video

0
659
iphone_3g_prezentare

Persoanele care au asteptat cu infrigurare lansarea primului iPhone, dar au rezistat tentatiei de a cumpara unul, primesc acum o a doua sansa, sub forma lui iPhone 3G. Inainte de ne „arunca” la o sesiune de shopping care ne procopseste cu un telefon de 200 de dolari si abonamente pe 2 ani, trebuie sa vedem ce ofera noul terminal produs de Apple. Prezentarea oficiala video se afla chiar aici .

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iphone_3g_prezentare
iPhone 3G va fi lansat in mai putin de 2 saptamani, la un pret mult mai atractiv decat cel al primului handset produs de compania lui Steve Jobs. Clipul catre care v-am indrumat mai sus este cea mai noua versiune a seriei „Guided Tour” updatata destul de des in ultima vreme. Prin intermediul sau, viitorii posesori de iPhone 3G afla ce dotari ale telefonul, dar prezentarea tinde sa devina mai degraba laudativa, decat informativa.

„Cel mai bun”, „cel mai rapid”, „superb” sunt cuvintele care vor descrie acest terminal, cel putin in viziunea producatorului sau. Daca este asa sau nu, ne vom convinge in ziua lansarii, peste 7 zile.

Sursa