Tigareta electronica E-Cig te ajuta sa te lasi de fumat

1
572

In cazul in care incercati sa renuntati la fumat si nimic nu pare a functiona, puteti sa incarcati tigareta electronica, sau E-Cig, disponibila pe site-ul e-cig.ro. Veti descoperi pe acest site o oferta compusa din 4 produse, e-cigarette, e-cigar, e-cigarello si e-minicigar, care va vor ajuta sa renuntati la fumat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste tigarete functioneaza pe baza unui rezervor si a umiditatii aerului, prin pulverizare si incalzire rezultand vapori de apa, care inlocuiesc fumul unei tigari normale, dar produc aceleasi senzatii. E-Cig functioneaza doar in procesul de inspirare, comutatorul pneumatic fiind inchis in restul timpului, iar aparatul fiind oprit.

Dispozitivul va ajuta sa va lasati de fumat, folosind rezervoare cu nicotina al caror continut va scadea treptat. La un moment dat veti ramane fara sau cu prea putina nicotina, iar daca va veti obisnui cu aceste nivele veti reusi sa renuntati complet la fumat. E-cig nu contine substante care dauneaza sanatatii, in afara de nicotina, dar exista si optiunea rezervoarelor fara nicotina.

In plus fumatul pasiv dispare, mirosul degajat nu este neplacut, iar cel mai important E-Cig se poate folosi in locuri destinate nefumatorilor. Pentru detalii in legatura cu pretul vizitati e-cig.ro

Sursa