Imprimanta portabila Planon Printstik PS910 – printare din mers

1
626

Plannon ne prezinta un gadget de exceptie, imprimanta portabila Printstik PS910, care poate fi folosita cu usurinta oriunde si oricand. Device-ul incape cu usurinta in orice geanta sau valiza impreuna cu laptopul, iar designul sau rezistent face imprimanta usor de transportat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

PS910 se va dovedi un companion de incredere, atunci cand veti avea nevoie sa scoateti un proiect la imprimanta. Puteti conecta produsul celor de la Plannon prin intermediul portului USB la laptop, sau daca sunteti posesor de smartphone sau PDA, veti putea printa documentele prin intermediul conexiunii Bluetooth.

Imprimanta scoate texte si imagini clare, fara pete si fara scurgeri de cerneala. Planon Printstik PS910 foloseste cartuse termice inlocuibile, in locul celor obisnuite de cerneala. Gadgetul poate printa in jur de 40 de pagini la 200DPI, cu o singura incarcare. Viteza sa de printare este de 3 pagini pe minut, iar Printstik este disponibil acum pe site-ul Plannon la pretul de 299.99 dolari. Cartusele costa 24.99 dolari.

Sursa