Imagini in premiera cu PSP 2! PSP Go e real!

2
1900

Iata ca zvonurile aparute pe web zilele trecute capata contur si putem arunca o privire asupra urmasului consolei PlayStation Portable, nu PSP 2, cum ne-am fi asteptat, ci PSP Go!. Noul model seamana cu unele dintre conceptele consolei portabile si aflam ca acest gadget va fi prezentat oficial in cadrul showului E3 2009, care va avea loc saptamana viitoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

psp-go-06

Deocamdata stim ca PSP Go! renunta la drive-ul UMD, in favoarea memoriei Flash de 16 GB, iar jocurile si filmele vor fi descarcate prin intermediul lui PS Network. De asemenea, noul PSP va fi mai rapid decat versiunea PSP3000, va sosi cu suport Bluetooth (compatibil cu headseturi si tethering cu telefonul).

psp-go-07

PSP Go! va sosi pe piata in toamna acestui an si e posibil ca el sa debuteze cu un nou titlu Gran Turismo sau Metal Gear. De asemenea, se va pune accentul pe jocurile casual, care ocupa putin spatiu si sunt usor de descarcat. Nu uitati sa aruncati o privire asupra clipului video, care prezinta consola in actiune, la finalul articolului.

psp-go-02

Sursa